Katalógusok

Nézze meg a katalógusokat
és válogasson kedvére!

 

A katalógusainkban szereplő termékek is nagy többségben megrendelhetőek, még akkor is, ha az esetlegesen nem található a webáruházban!
Ilyen esetben írjon nekünk levelet a rendeles@kilincstar.hu címre elérhetőségével, a kiszemelt termék nevével, felület színével és a zártípus megadásával, és hamarosan jelentkezünk ajánlatunkkal.


Ha kérdése van, vagy bizonytalan, keressen minket a 06 30 692 8466 telefonszámon, ahol több éves tapasztalattal gyorsan a segítségére lehetünk. Várjuk hívását!


 


MAESTRO-logo-new
A MAESTRO cég 20 éves tapasztalattal, és több mint 300 kilincs modellel Magyarország legkedveltebb kilincseit felvonultató magyar márka. Folyamatos fejlődéssel és innovációval igyekeznek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelni. A 6 milliónál is több eladott terméket otthonokban, számtalan irodaházban, kórházban, iskolában stb. használják és teszik próbára nap, mint nap.
A 300 kilincsmodellt raktárkészletről 1-2 napon belül el tudnak juttatni partnereiknek. Ezen felül számos kilincsgyártó partnerük teljes kínálatával állnak rendelkezésre. Az ott elérhető modellek, felületek, variációk száma gyakorlatilag végtelen.

Maestro katalógus 2023.1


Több mint hatvan éve foglalkoznak sárgaréz kilincsek tervezésével és gyártásával. A Mandelli név mára egyet jelent a kiváló minőséggel, kreativitással és folyamatos kutatással egy rendkívül megbízható, magas esztétikai értékű, teljes egészében Olaszországban gyártott termék iránt.
Minden cég egy álomból ered, és Mandelli (Maniglie) alapító álma az arany színe volt: sárgaréz. 1953 volt. A szépség és a találékonyság iránti szenvedély innovációt generál: ebben áll a know-how, mely olyan értékek, amelyekben a MANDELLI1953-at mindig is elismerték. 60 év elteltével az értékes kézművesség öröksége, amelyhez hozzáadódik az elhivatottság, a kézügyesség és az ipari technológia, hogy a vállalat folyamatosan új modelleket állítson elő a legmodernebb innovatív és fenntartható felületekkel. A kutató- és fejlesztési központ folyamatos kutatási tevékenysége a forma és funkció kompromisszummentes ötvözésére irányul, ezzel a MANDELLI1953-at a szektor vezető vállalatai közé helyezve a nemzetközi szinten egyaránt.
A MANDELLI1953 számára a minőség – még a termékeinek vitathatatlan technológiai jellemzői előtt – a makacsság, a türelem stratégiája és a részletek iránti szenvedély keverékére utal. Valamennyi kilincs a cégen belül kizárólag tanúsított olasz sárgaréz felhasználásával készül, sajtolással, esztergálással és fröccsöntéssel, csiszolással, vibrációval, polírozással és szatén kikészítéssel – galvanikus és fémezési (PDV) kezelésekkel és festéssel – formát adva. Precíz figyelemmel az elkészítésre, mert a részletek tesznek különbséget a jó termék és a kiváló műtárgy között, ami a cég alapvető ismerete. A legjobb minőségű sárgaréz kiválasztásától a kész kilincs csomagolásáig a teljes gyártást a legnagyobb gondossággal és odaadással követik. Ezért a MANDELLI1953 minden termékét „100% MADE IN ITALY” logóval látja el. Amit a MANDELLI1953 márkája külföldre exportál, az nem csupán a kiválóság terméke, hanem a művészien kidolgozott tárgyak teljes kultúrája, a magas szintű kivitelezés ősi hagyományaiból származó olasz know-how, amely az évek során a legjobb technológiákat alkalmazta.
Mandelli katalógus

Tupai logo2
Az 1976-ban alapított TUPAI a könnyűfém megmunkálás területén tevékenykedő vállalat. Küldetésük, hogy egy globális vállalat legyen, amely embereket és partnereket von be a siker folyamatos keresésébe. A TUPAI ma egy olyan szervezet, amely a generációk tudását igyekszik ötvözni a professzionalizmussal és a jó vezetési gyakorlattal.
Több mint negyven év alatt kiterjesztette földrajzi jelenlétét Portugáliában és az öt kontinens több tucat országában.
Gyártóként a TUPAI 3 alapvető alapanyagból, sárgarézből, zamakból és rozsdamentes acélból készíti termékeit. A gyártási folyamatait integrált módon fejlesztve építette át más gyártástípusokra, mint a sárgaréz sajtolását és öntését zamakból, a hideg- és lézervágás felületi polírozását, robotizált és kézi eljárásokkal kombinálva, magas minőségi színvonalat biztosítva az igényes galvanikus eljárásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a színek és felületek széles választékát kínálja 150-nél nagyobb számban.
A cég ISO 9001-2015 és ISO 14001-2015 szabványok szerint tanúsított, a környezetvédelmi és jogi követelmények betartása mellett, aktív szerepet vállalva különféle társadalmi jellegű kezdeményezésekben is. A TUPAI ma referenciamárkaként pozícionálja magát az építészek, tervezők, forgalmazók, szerelők és végfelhasználók körében.
TUPAI Texture kilincs katalógus
TUPAI kilincs katalógus

A CCE (Costruzioni Chiusure Ermetiche Srl) 1980-ban hozták létre automataküszöbök gyártására, amelyek kulcsfontosságú kiegészítők az ajtó alá kerülő bosszantó huzat megelőzésében. A küszöb hasznossága és az alkalmazott csúcstechnológia azonnali sikerré tette a terméket.
A legújabb szabványok betartása és a minőségi alapanyagok használata gyorsan hírnevet szerzett a CCE-nek, mint a piac egyik legkiválóbbja.
A CCE-t kiemeli a tömegből, az a képeség, hogy igényre szabott termékeket tud fejleszteni ügyfelei számára, a kezdeti koncepciótól a végső gyártásig. Egy saját elkötelezett kutató-fejlesztő csapattal rendelkezik, amely 3D sztereo-litográfiai prototípusokat tud készíteni, amelyeket a tömítések tanulmányozására használnak a gyártás megkezdése előtt. A CCE saját műhellyel és fröccsöntő részleggel is rendelkezik a teljes gyártási folyamat egyszerűsítésére, ami jelentős előnyt jelent a szállítási idők tekintetében.
Az ISO 9001, ISO 45001 és ISO 14001 szabványok szerinti tanúsítás itt nem csak papírmunka kérdése, hanem professzionális filozófiájuk következménye, a biztonságos, dinamikus és hatékony munkahely megteremtésétől a legmagasabb minőségű termékek garantálásáig.
A CCE nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és az energiatakarékosságra, káros anyagoktól mentes anyagok, megújuló energia felhasználására, miközben ugyanazt a filozófiát követő beszállítóktól vásárol.

CCE Automata küszöb katalógus