Blog

Antibakteriális kilincs? Tudj meg többet!

A pandémia ismét rávilágított, hogy mennyire gyorsan terjednek a baktériumok és vírusok fizikai érintkezés útján is. A megelőzés tekintetében a WHO ajánlásai között is szerepel háztartásunk rendszeres tisztítása, fertőtlenítése, kiemelten a kilincsek tekintetében, hogy megvédjük magunkat a koronavírus terjedésétől.
Ez nem véletlen, ugyanis a kilincsen gyakran több baktérium található, mint a WC ülőkén, ezért a lakás legszennyezettebb területei közé tartoznak. Szerencsére van egy egyszerűbb megoldás is, mint naponta többször fertőtleníteni a nyitókart, ez pedig nem más, mint az antibakteriális kilincs, amely a kilincsek felületére kerülő baktérium 99,99 százalékát elpusztítja!

Hogyan válasszam ki a számomra tökéletes kilincset?

Amikor az ideális kilincs kiválasztására kerül a sor, sokan hajlamosak vagyunk leegyszerűsíteni a kérdést, és megállapodni az első mutatós darabnál, de ha a kilincsünk stílusa nem passzol a belső tér és az ajtó dizájnjához, akkor könnyen csalódás érhet minket. Szerencsére a Kilincstár oldalán minden stílusú lakásba megtaláljuk a tökéletes kilincset, és nagy múltú, megbízható márkák közül választhatunk, hogy a minőség miatt se kelljen aggódnunk.

Ezen cikkünkben segítünk megtalálni az Ön számára a tökéletes kilincset!