TUDÁSTÁR

MAESTRO körrozettás kilincs felszerelésének bemutatója

MAESTRO körrozettás kilincs felszerelésének rövid bemutatója:

MAESTRO hosszúcímes kilincs felszerelésének bemutatója
MAESTRO hosszúcímes kilincs felszerelésének rövid bemutatója:
BB – PZ – WC zártípusok

Ha már megtaláltad a megfelelő kinézetű kilincset, többek között fontos meghatározni, hogy milyen zártípushoz kell a kilincs (BB, PZ vagy WC). Erre azért van szükség, mert a kilincs kulcslyukának kialakítása igazodnia kell az ajtóban lévő zárhoz. Ez azt is jelenti, hogy új ajtó megrendelésekor célszerű előre pontosítani a kereskedővel, hogy az ajtót milyen helységeknél, és milyen zárral szeretnéd használni (pl. fürdő, wc, gyerekszoba, iroda, stb.). Ellenkező esetben egy későbbi zárcsere jelenti a megoldást.

Zártest lyuktávolságának meghatározása

Kilincstengely és a kulcslyuk közti távolság meghatározása

Maestro Longlife ajtókilincs – a tartósság jegyében

A Maestro Longlife minősítésű kilincseket elsősorban közintézmények számára tervezték és gyártották. Számtalan helyen: irodákban, rendelőkben, iskolákban, plázákban, gyárakban sikeresen bizonyították kiváló minőségüket. Mivel magas igénybevételre készültek, a hétköznapi, “lakáscélú” használat során igen hosszú élettartammal bírnak, akár több évtizeden keresztül hibátlanul működnek.

Minden, amit a kilincsvásárlásról tudni kell

Mi, a Kilincstárnál elkötelezettek vagyunk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk vásárlóinknak, csakis olyan márkaneveket felvonultatva kínálatunkban, amik évtizedek óta megbízható bástyái a piac ezen szegmensének. Számunkra fontos a minőség, és hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a választásával, de azt is tudjuk, hogy a rengeteg különböző stílusú kilincs közül nem mindig könnyű kiválasztani a megfelelőt, és a folyamat során feltehetően számos kérdés fogalmazódik mindenkiben, aki még nem foglalkozott ezen témakörrel. Mi a különbség a hosszúcímes és rozettás kilincsek között? Hogyan szereljem fel az ajtóra, mi az a cilinderbetét, miért, hogyan és mikor fontos megmérni a kilincstengely és a kulcslyuk távolságát? És sorolhatnánk…

Minden amit az automata küszöbökről tudni érdemes

Rendszeresen kiszökik a meleg a szobából?
Főzéskor kijön az ételszag a konyhából?
Zavarja a hálószobába szűrődő lárma, a huzat, vagy az utcáról beáramló por?